Fefeleaga

26 septembrie 2012

A trecut peste orice compromis, stie ca a gresit, stie ca nu trebuia sa se intample, vede si acum …

era varul ei si tineretea, frumusetea lui a facut miracolul sa se implineasca, l-a iubit si fructul pasiunii a prins rod undeva pe cai de munte, familia a facut nunta si numele lor a fost trecut in eternitate, a fost o nunta mica …

nimeni nu a fost de acord, deoarece iubirea lor nu era acceptata nici de biserica, nici de societate, ea a fost acolo, rupta de lume, purtand fructul iubirii interzise.

Un eveniment fara fast si totusi un moment ce a facut fluturii din stomac sa zboare mai departe decat indraznea sa viseze, a dat nastere unui copil mai frumos decat zorile cu ochii albastrii, fapt ce i-a permis sa mearga mai departe.

Viata i-a despartit, copilul a ajuns sa fie crescut de sora mai mare, iar ea il vedea doar din cand in cand, pe el, tatal copilului, il intalnea de cateva ori pe an, era mult mai tanar decat ea, dragostea ei de femeie matura a ramas pana la urma doar un vis frumos, o gresala a tineretii!

La un moment dat, el a suferit un accident in urma caruia si-a pierdut viata, abia terminase facultatea, a fost un accident stupid, o viata despre care nu au scris nici ziarele cand s-a terminat.

A aflat in mijloc de noapte, infrigurata s-a urcat in primul tren, l-a vazut, a plans, a acceptat ca nu il va mai vedea niciodata.

Si a ramas a fi un cub de gheata, o femeie a carei pasine a fost franta de destin, un fel de Venus careia i-au fost rupte mainile intr-un mod brutal, o statuie care nu mai poate sa iubeasca!Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X